Maias elamine: David ja Victoria Beckhami koju püüti juba teist korda kuu aja jooksul sisse murda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckhami ja tema naise Victoria Beckhami maamajja püüti juba teist korda kuu aja jooksul sisse murda.
David Beckhami ja tema naise Victoria Beckhami maamajja püüti juba teist korda kuu aja jooksul sisse murda. Foto: Claude Paris / AP/Scanpix

David ja Victoria Beckham on taaskord langenud sissemurdmise ohvriks. Ja seda vaid kuu aega pärast eelmist röövkatset.

Ka sel korral ei viidud maamajast midagi minema, kui seitse turvameest ning kaks valvekoera ajasid sissemurdja kuus miljonit naela maksnud kinnisvaralt minema, vahendas The Sun.

43-aastane David ja 44-aastane Victoria olid pärast röövkatset ilmselgelt vapustatud.

Kohalik allikas sõnas: «See tundub juba järjepideva katsena maja röövida, kui omanikke seal pole.»

Ei paari ennast ega kedagi nende neljast lapsest Cotswoldsi häärberis sel hetkel ei viibinud.

«Pere jagab enda aega idüllilise maamaja ja Londoni kesklinnas asuva kodu vahel. Õnneks olid nad pärast viimast rünnakut tugevdanud oma turvameetmeid, tuues juurde lisapersonali ja koerad, kellel õnnestus kinnisvara kaitsta,» lisas allikas. 

«Kui nad seda ei oleks teinud, siis oleks tulemus teistsugune olnud. Beckhamid hindavad praegu oma turvameetmeid üle ja toovad juurde lisa, kui vaja peaks minema,» arvas allikas.

Sissemurdmise katse toimus 14. novembri varajastel tundidel, peaaegu neli nädalat pärast seda, kui suusamaske kandnud jõuk oli püüdnud majja tungida. Kaks sissemurdjat jäid turvakaamera pildile ning viidi turvameeste poolt minema.

Ametivõimud usuvad, et mõlemad intsidendid organiseeriti jõugu poolt, kes selles piirkonnas elavaid jõukaid inimesi jahivad.

Biotehnoloogia mogul Sir Christopher Evans ja endise biitlite produtsendi Sir George Martini lese koju on sel aastal juba sisse murtud.

Thames Valley politsei sõnas, et nad said 14. novembril kell 6:15 kõne, et Beckhamite kodu ümber liigub kahtlane mees. Kohalik turvameeskond tegeles sissemurdjaga ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles