Eeskuju missugune: Inglismaa jalgpallikoondislane kakerdas kaks õhtut järjest purjus peaga ringi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dele Alli jõi end kaks õhtut järjest purju.
Dele Alli jõi end kaks õhtut järjest purju. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Inglismaa jalgpallikoondise ja Tottenham Hotspursi poolkaitsja Dele Alli jäi kell neli hommikul purjus peaga tänaval kakerdades vahele. See oli noore jalgpalluri jaoks teine purjakil õhtu järjest.

Alli ja tema pesumodellist kallim Ruby Mae oli tulnud just klubist, kus nad olid pidutsenud viina ja šampust juues 3000 naelase miinimumiga VIP-lauas, kirjutas The Sun.

22-aastane Dele Alli kakerdas linnas ringi teisipäeva varahommikul, mõned tunnid enne klubitreeningut ja päev pärast konflikti hotellipersonaliga. Selline käitumine on noorele sportlasele ebasobiv, kui klubi ei ole mängijale pidutsemiseks luba andnud. Poolkaitsja, kelle turuväärtuseks loetakse 143 miljonit naela, pidutses Londonis asuvas «Cirque le Soir» klubis koos kahe naisega, kellest üks oli 23-aastane Ruby Mae. Alli, kes lõi värava eilses 3-1 võidumängus Chelsea üle, lahkus klubist pärast seltskonna vahel tekkinud konflikti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So proud ❤️

A post shared by @ rubymae3223 on

Üks pealtnägija rääkis: «Nad olid seal mitu tundi ja jõid seal viina. Neil oli lauas ka mitu kallist šampust. Dele palus laua juurde tuua naisi juurde ning Ruby Mae ärritus selle peale. Mees tundus natuke purjus olevat ja naisel sai küllalt. Umbes poole nelja ajal oli klubi rahvast paksult täis, neil oli tüli ja Dele tahtis ära minna.»

Allikas lisas: «Mees nautis talle klubi poolt antud vabu päevi. Ta oli natuke palju joonud ning nägi korralikult vaeva, et naisele järgi jõuda. Neid ootas autojuht. Natuke enne, kui Dele sai vaateulatusest välja, kukkus ta ümber. Ma ei usu, et ta haiget sai. Ta tõusis kiiresti püsti.»

Tottenhami pressiesindaja sõnas hiljem sel päeval, et Dele osales meeskonna pärastlõunasel treeningul.

Telefoniga filmitud video tehti 24 tundi pärast seda, kui Dele Allit ja tema Inglismaa koondise tiimikaaslast Ross Barkleyt nähti ««The May Fair» hotellis vastuvõtus karjumas. Pealtnägijad sõnasid, et Dele oli enne seda hotelli lähedal kasiinos hasartmänge mänginud.

Harry Kane ja Jessie Lingard tähistamas võiduväravat Horvaatia vastu.
Harry Kane ja Jessie Lingard tähistamas võiduväravat Horvaatia vastu. Foto: Liam McAvoy/UKSPORTS/SIPA / Liam McAvoy/UKSPORTS/SIPA

See õhtu tuli pärast seda, kui Inglismaa oli pühapäeval alistanud Horvaatia koondise 2-1.

Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino toetas mängijat vaatamata tema käitumisele, öeldes, et mängijad vajavad puhkust, kuna mängudekalender on tihe ja sunnib neid tegema palju ohverdusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles