Tule taevas appi! Kim Kardashian tunnistas, et oli abielludes ja seksvideot tehes laksu all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian 2018. aastal.
Kim Kardashian 2018. aastal. Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures / JP/MPI/Capital Pictures

Kim Kardashian (38) tunnistas, et tarvitas narkootikume ning et just seetõttu abielluski ta esimest korda ning tegi seksvideo.

Sarjas «Keeping Up With The Kardashians», mis jälgib Kardashianite elu, tunnistas Kim, et on narkootikume tarvitanud, sest tema noorem õde Kendall Jenner (23) tõi jutuks, et on Kimi kohta lugusid kuulnud.

«Ma abiellusin, kui oli ecstasy laksu all. Esimest korda,» tunnistas Kim, vihjates oma  abielule muusikaprodutsendi Damon Thomasiga 2000. aastal.

«Ma tegin korra ecstasy't ja abiellusin. Proovisin seda uuesti ja siis tegin seksvideo. Kõik halb juhtus nii,» tunnistas ta.

«Sa olid ecstasy laksu all, kui te seksvideo tegite?» ei suutnud Scott Disick (Kimi õe, Kourtney Kardashiani eksmees) oma kõrvu uskuda.

Kim Kardashian ja tema tollane poiss-sõber Ray J tegid 2003. aastal seksvideo, mis lekkis avalikkuse ette 2007. aastal ning mis tegi Kardashiani üleöö kuulsaks. Varasemalt tunti teda vaid kui Paris Hiltoni parimat sõbrannat.

«Absoluutselt, kõik teavad seda,» kinnitas Kardashian. «Mu lõug värises kogu aja,» lisas ta.

Meenutusi seksvideost:

2007. aastal lekkis Kim Kardashiani ja tollase kallima Ray J seksvideo.
2007. aastal lekkis Kim Kardashiani ja tollase kallima Ray J seksvideo. Foto: mavrixphoto.com / mavrixphoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles