ELU24 PILDINURK: möllavatest punkaritest kosjasobitaja Maire Aunasteni - need on meie fotograafi lemmikpildid nädalavahetusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimus rohkelt lahedaid üritusi, millest Elu24 fotograaf on välja valinud kõige rajumad hetked pildis. Vaata galeriist, mida põnevat nädalavahetusel korda saadeti!

23. novembril andis Tallinnas, klubis Tapper kontserdi Briti punkmuusika legend GBH, soojendasid kodumaised Psychoterror ja Dead Furies. 

Vaata, kuidas punkarid kontserdipaiga kuumaks kütsid SIIT!

24. novembril toimus Solarise keskuse armastatud Eesti bändi Ewert and The Two Dragons uue albumi «Hands Around The Moon» esitlus.

Ewert and The Two Dragons oli täies koosseisus kohal, jagati plaadi salvestamise muljeid ja autogramme ning draakonid kostitasid publikut minikontserdiga.

Vaata, kuidas möödus albumiesitlus SIIT!

24. novembril oli tähistas ka tutvumissaade «Reisile sinuga» oma 25. aastapäeva, mille puhul mängiti Maire Aunaste eestvedamisel uuesti läbi hetki, situatsioone ja emotsioone legendaarsest saatesarjast.

Vaata pilte meeleolukast õhtust SIIT!

25. novembril esines Rock Cafés Taani lauljatar, laulukirjutaja ja produtsent MØ. Tallinna kontsert leidis aset artisti uue maailmaturnee «Forever Neverland World Tour» raames. Erikülalisena astus laval üles Soome popkuninganna Alma.

Vaata, kuidas Taani popstaar Tallinnas möllas SIIT!

25. novembril toimus ka «Su nägu kõlab tuttavalt» kuldse hooaja viimane stuudiosaade, mille pani kinni Ott Lepland, kehastudes Sarah Brightmaniks.

Vaata kirevaid pilte näosaatest SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles