Haige Axl Rose teatas, et ta oksendas enne kontserti viis tundi (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guns N' Roses ja Axl Rose 25. novembril esinemas Abu Dhabis
Guns N' Roses ja Axl Rose 25. novembril esinemas Abu Dhabis Foto: CHRISTOPHER PIKE / REUTERS/Scanpix

USA rokilegend Guns N’ Roses pidi andma 25. novembril Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabis pea kolmetunnise kontserdi, kuid oli sunnitud juba poole pealt lõpetama.

USA meedia teatel jõudis bänd esitada paarkümmend laulu, kui 56-aastane solist Axl Rose teatas, et ta rohkem ei suuda ja kontsert on läbi.

Guns N' Roses ja Axl Rose 25. novembril esinemas Abu Dhabis
Guns N' Roses ja Axl Rose 25. novembril esinemas Abu Dhabis Foto: CHRISTOPHER PIKE / REUTERS/Scanpix

«Mind tabas ootamatu haigushoog, olin tilguti all ja mulle tehti süste. Oksendasin enne kontserti viis tundi. Me ei jätnud kontserti ära, vaid andsime endast parima,» selgitas Rose laval olles.

Guns N’ Roses basskitarrist Duff McKagan kiitis hiljem Rose’i Twitteris, et laulja andis haigusest hoolimata endast parima.

«Axl Rose saatis korda ime, kuna ta oli väga haige. Ma ei ole 40 aasta jooksul midagi sellist näinud. Axl ei tahtnud fänne alt vedada ja ta ei vedanud alt, vaid astus haigena lavale,» teatas McKagan.

Kuid mitte kõik Guns N’ Rosesi fännid ei olnud bändi etteastega rahul. Sotsiaalmeedias kirjutati, et ansambel ei esitanud mitut oma hittpala, näiteks oleksid nad tahtnud kuulda laule «Paradise City», «Patience» ja «Night Train».

Osa fänne pidas kontserti «üle käe» ette kantuks ja nende arvates oleks Axl Rose pidanud haiglasse jääma.

Axl Rose ja kitarrist Slash esinemas 25. novembril Abu Dhabis
Axl Rose ja kitarrist Slash esinemas 25. novembril Abu Dhabis Foto: CHRISTOPHER PIKE / REUTERS/Scanpix

Oli ka neid, kes asusid bändi kaitsele.

«Esitasite 20 pala? Jah. See on rohkem, kui enamik ansambleid oma esinemistel ette kannavad,» teatasid kaitsjad.

Guns N’ Roses alustas oma mailmaturneed «Not in This Lifetime» paar aastat tagasi, olles nüüdseks esinenud väga paljudes paikades.

Bänd teatas septembris, et neil on tegemisel uus album.

Guns N' Roses, lühendatuna GN'R, on USA hard rock'i ansambel, mis moodustati 1985. aastal Los Angeleses. Praegune kooseis on: solist W. Axl Rose, kes on ainuke bändis pidevalt olnud asutajaliige, soolokitarrist Saul Hudson alias Slash, basskitarrist Duff McKagan, klahvpillimängija Dizzy Reed, rütmikitarrist Richard Fortus, trummar Frank Ferrer ning teine klahvpillimängija Melissa Reese.

Guns N’ Roses on müünud kogu maailmas umbes 90 miljonit albumit, olles üks edukamaid USA bände.

Fänni käsi ja Guns N' Roses' i logo
Fänni käsi ja Guns N' Roses' i logo Foto: ROBYN BECK / AFP/Scanpix

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles