Madli Vilsar trikoopildist: ka pluss-suuruses tüdrukud võivad seda kanda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madli Vilsar
Madli Vilsar Foto: Instagram

Endine miss ja telenägu Madli Vilsar (27) läkitas Instagrami puhkusepildi, millel näitab lõbusas trikoos ette oma naiselikud kurvid, ent jagab ka olulist sõnumit.

Kanal 2 telenägu Madli Vilsar on juba mõnda aega proovinud olla eeskujuks ebakindlatele noortele, innustades neid mõistma, et elus läbi löömiseks ja teleekraanil säramiseks ei pea sugugi olema piitspeenike.

«Ma tean väga hästi, kuidas see meeletu halvustamine ja mõnitamine mõjuvad. Vahe ongi selles, et on inimesi, kellel ei ole kehakaal probleem ja on teised, kes ei saa sööki nuusutatagi ja juba võtavad juurde. Samal ajal on ka neid, kes näevad kurja vaeva, et kaalus veidigi juurde võtta, et mitte närtsinud välja näha. Mõlemad olukorrad on rasked,» on Madli varasemalt tunnistanud.

Ka oma viimasel Instagrami postitatud fotol jagab Madli olulist sõnumit, kuidas ka pluss-suuruses tüdrukutel on õigus kanda lõbusaid ujumisriideid. «Sobitasin puuviljad oma trikooga...» kirjutab ta pildi juurde kelmikalt. Lisades: «Kas sa üldse käisid Balil, kui sa ei teinud pilti villa basseini juures, draakonivili pooleks lõigatud.»

«Ei, aga tegelikult - pluss-suuruses tüdrukud võivad ka puuviljadega trikoosid kanda. Hea pildi puhul loeb vaid kaameranurk ning jah, draakonivili maitseb tõepoolest hästi!» kirjutab Madli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matching the fruits with my suit... wink wink?‍♀️ Did you even go to Bali if you did not have a picture at the villa pool with a dragonfruit cut in half ??‍♀️?? No, but seriously, plus-size girls can wear fruit-suits too, ya know! ??‍♀️?‍♀️ Good picture is just about right angles, and yes, dragonfruit actually tastes amazing! So you do you, boo, I had nice munch after that! #instagrammodel . . . . . #swimsuitsforall #girlsthatwander #traveladdicted #thebaliguideline #budgettravel #visitbali #balibeach #baligasm #balilivin #balibaby #wonderfulindonesia #sheisnotlost #girlsabroad #thebaliguru #wearitloveit #myunicornlife #letsgoplaces #worlderlust #balicili #travelapproach #balidaily #explorebali #plussizeswimwear

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles