ON SEE UNES VÕI ILMSI: Kardashianite klanni vanim õde poseeris täiesti alasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian 2018. aastal.
Kourtney Kardashian 2018. aastal. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Kourtney Kardashian (39) on maineka meesteajakirja GQ kaanestaar ning on ajakirja tarbeks eneselt kõik riided seljast heitnud.

Värske ajakirja kaanel poseerib kolme lapse ema vaid valges maikas. Teistel fotodel, mis ajakirja kaunistavad, jääb tal aga riideid aina vähemaks - kuniks lõpuks ongi Kardashian täiesti alasti. Fotograafiks New Yorgist pärit Michael Schwartz.

«Ma tunnen end oma kehas väga hästi ja arvan, et on oluline näidata me kehadest postiiviseid pilte,» sõnas Kourtney väljaandele.

Kuna Kourtney läks hiljuti lahku oma 25-aastasest poiss-sõbrast, rääkis ta ajakirjale ka, milline peaks olema see mees, kellega ta saaks elu lõpuni koos olla.

«Väga oluline on, et partner oleks enesekindel ja et ta teaks, kes ta on ning et ta ei pea kellelegi midagi tõestama. Samuti peab ta olema mõistev ning aktsepteerima mind sellisena, nagu ma olen. Kui seda kõike suhtes pole, siis see ei tööta,» sõnas Kardashian.

Vaata seksikaid pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles