Tõnis Niinemets Tarandi ja EKRE intsidendist: selle kõrval on jäänud Toompeal üks oluline küsimus tähelepanuta (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets nõuab selgust Mart Helme tervise osas.
Tõnis Niinemets nõuab selgust Mart Helme tervise osas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Naljamees ja näitleja Tõnis Niinemets osutas sotsiaalmeedias tähelepanu sellele, et kui terve Eesti arutleb selle üle, kes käitus Indrek Tarandi ja EKRE toetajate vahel toimunud kähmluses valesti, siis on üks olulisem probleem märkamata jäänud. 

«Eks üks võimalus on põhjendada rünnakut ja madalat intelligentsi sellega, et «mis ta siis tuleb meeleavaldusele meelt avaldama», aga selle rünnaku kõrval on täna Toompeal toimunu juures üks märksa olulisem küsimus jäänud tähelepanuta,» kirjutas Niinemets.

«Nimelt, seda pikka (kestvus 2h) videot vaadates jääb kohe alguses silma Martin Helme kõne ajal lava kõrval olev Mart Helme, kes köhib ja nuuskab ja on näost nagu natuke ära. Miks tõsimeelsed eestlased ei too nende suurele juhile teed, sooje sokke, köhakommi vms?!? Kus on austus ja lugupidamine? Keda te siis valite kui liider on kodus tõbine?» lajatas näitleja.

«Nii, et praegu pole küsimus Indrek Tarandi mõnest hoobist ja sikutamisest, tema on jalgel. Küsimus on, kuidas on Mart Helme tervis? Kuidas ta selle 2h vastu pidas? Mis toimub?!» päris Niinemets.

«Palun vastuseid! Miks tõeliselt mures eestlasi hoitakse pimeduses?!» nõudis Tõnis Niinemets selgust ja lahendust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles