Vene meedia: Uku Suvistel on olemas kõik, et laulukonkurss võita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene meedia sõnul on Uku Suvistel olemas kõik, et kohalik laulusaade kinni panna.
Vene meedia sõnul on Uku Suvistel olemas kõik, et kohalik laulusaade kinni panna. Foto: Youtube

Eesti laulja Uku Suviste on suures Vene talendisaates «The Voice» pääsenud 24 parima hulka. Kohalik uudistesait ennustab Ukule kõrget lendu ning nimetab teda võistluse favoriidiks.

Vene uudistesait Teleprogramma.pro on teinud tänavuse hooaja osalejatest ülevaate ning valinud seejuures neli favoriiti. Nimelt jagatakse saates võistlejad nelja tiimi: iga kohtunik võtab oma tiiva alla esialgu 12 osalejat. Kuna Uku võlus Ukraina poplauljatari Ani Loraki südame, võistleb meie hõbekõri just tema tiimis.

Mainitud uudistesaidi ajakirjanik on valinud igast tiimist parima ja Loraki lemmikute seast peab ta just Ukut suurimaks võidusoosikuks. «Tal on olemas kõik, mida mehel vaja läheb, et saade võita, eelkõige ilus välimus. Enamik naisi hääletavad tema poolt!» kirjutati väljaandes. Loodetavasti peab Vene meedia prognoos paika.

24 poolfinalisti sekka pääses Uku ka seekordsel Eesti Laulu konkursil, kus osaleb Oliver Mazurtshakiga koostöös sündinud lauluga «Pretty Little Liar».

Vaata Uku viimast ülesastumist Vene laulusaates:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles