Sir Elton John jättis kontserdi ära ning vihastas fännid välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John esineb oma viimasel tuuril Madison Square Gardenis 2018. aastal.
Elton John esineb oma viimasel tuuril Madison Square Gardenis 2018. aastal. Foto: Andy Kropa / AP

Fännid on marus ning elasid end sotsiaalmeedias välja, sest popikuningas Elton John tühistas esinemise kõrvapõletiku tõttu pool tundi peale ametlikku algusaega, kirjutab Mirror.

Sir Elton John (71) jättis ära teisipäeval Floridas toimuma pidanud kontserdi kõrvapõletiku tõttu. Kontserdikülastajatele teatati sellest 20 minutit peale laulja oodatavat lavaleastumist. Fännide raevu leevendamiseks lükatakse kontsert edasi, kuid kuupäeva pole veel avalikustatud.

Grammy võitja pidi esinema Orlandos asuvas Amway Centeris viimase tuuri «Farewell Yellow Brick Road» raames, mis sai alguse septembris.

Fännid, kes olid juba end kohtadele sisse seadnud väljendasid oma pahameelt sotsiaalmeedias, kui neile teatati, et popikuningas lavale ei tulegi.

«Meile just teatati, et @eltonofficial'i kontsert on tühistatud kõrvapõletiku tõttu. See on nõme ja ma loodan, et ta saab varsti terveks. Kontsert lükatakse edasi @AmwayCenter'is teisele kuupäevale. Mul pole varem kontserdil sellist asja juhtunud,» kirjutab fänn Twitteris.

Teine välja vihastatud fänn aga kirjutab: «Olen Amway Centeris, et näha Elton Johni aga 30 minutit peale oodatavat lavale astumist teatatakse meile, et tal on kõrvapõletik ning ei saa esineda. Huvitav, mis on päris põhjus, sest seda ma ei usu.»

«Meil on kahju teatada, et kõrvapõletiku tõttu ei saa Elton John täna esineda. Orlando kontsert lükatakse edasi ning kuupäev avaldatakse lähitulevikus, seega hoidke oma piletid alles,» teatas Amway Center Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles