Eurovisioni võitja esineb täna algaval Jõulujazzil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulujazz 2018.
Jõulujazz 2018. Foto: Sadu-Triste Juurikas

Kuni 14. detsembrini toimub festival Jõulujazz 2018, mis saab täna avalöögi Alexela Kontserdimajas suurkontsertiga «9 hümni vabadusele».

Jõulujazzi avakontsert «9 hümni vabadusele» on pühendatud Eesti Vabariigi ja Eesti jazzi 100. sünnipäevale. Neile olulistele tähtpäevadele mõeldes on 20 Eesti tuntud jazzmuusikut loonud 9 uut hümni. Kontserdil osalevad 100 muusikut ja toimub koostöös Eesti Jazzliiduga.

Jõulujazzi peaesinejad on Ameerika vokaaljazzi absoluutsesse tippu kuuluv Lizz Wright (38) ja Portugali tundeline laulja-laulukirjutaja Salvador Sobral (28), kes esineb nii Tartus kui ka Tallinnas. Lizz Wright jõuab publiku ette Alexela Kontserdimajas 9. detsembril koos meie esindusorkestri ja 20. sünnipäeva tähistava Estonian Dream Big Bandiga Siim Aimla juhatusel.

1. detsembril Kumu auditooriumis viivad Sandra ja Jalmar Vabarna lapsed seiklema muusikalistele radadele ning samas saalis kuuleb maailma põnevamate jazztriode hulka kuuluvat anglo-skandinaavia kolmikut Phronesis. Portugali laulja Salvador Sobral kutsub bossa ja jazzitoone nautima 2. detsembril Tartus ja 3. detsembril Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles