Rihanna fännid on lauljanna endise poissõbra kommentaari pärast marus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna ja Chris Brown NBA korvpallimängul 2012.
Rihanna ja Chris Brown NBA korvpallimängul 2012. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Rihanna (30) fännid soovivad, et Chris Brown (29) lauljannast eemale hoiaks ning said maruvihaseks, kui nägid endise poissõbra kommentaari seksika pildi all, kirjutab Fox News.

Rihanna postitas Instagrami kontole seksika pildi, millel kannab vaid punast Savage x Fenty pesu, sukki ning stilettosid. Lauljanna fännid on vihased Rihanna endise poissõbra Chris Browni kommentaari pärast.

Browni kommentaar punastava emotikoniga teeb kõigile selgeks, kuidas ta lauljannat seksikas pesukomplektis nähes tunneb.

Rihanna fännibaas aga ei mõista, kuidas mehel jultumust pilti kommenteerida oli ning tegid Browni maatasa.

"Kuradi loll, ta ei soovi sinust midagi kuulda," kirjutas üks fänn Brownile vastuses.

See pole esimene kord, kui Rihanna fännid üritavad sotsiaalmeedias naist vägivaldse eksi eest kaitsta. Eelmisel aastal panid nad suure kella külge Browni kommentaari pildi all, kus RiRi kannab kalliskividega kaunistatud bikiine Barbadose Crop Over festivalil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna ja Chris Brown olid paar alates 2008 aastast, kuid aasta hiljem peale naise füüsilist ründamist läks paar oma teed. Brown mõisteti süüdi kallaletungis ning karistuseks määrati talle viis aastat katseaega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles