Sul pole jõuludeks kinki? Oksjonilt saad saapa, mis olevat Tarandi tagumikule matsu andnud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide nimekirjas riigikogu valimistel osalev Indrek Tarand tõugati EKRE meeleavaldusel põlvili lossiplatsile ning kostitati teda nii käe- kui jalahoopidega.
Sotsiaaldemokraatide nimekirjas riigikogu valimistel osalev Indrek Tarand tõugati EKRE meeleavaldusel põlvili lossiplatsile ning kostitati teda nii käe- kui jalahoopidega. Foto: Ekraanitõmmis Postimehe videost

Kui sul pole rahaga midagi targemat teha, siis võid endale osta saapa, millega eurosaadik Indrek Tarand matsu vastu tagumikku sai. Tõsi, pole muidugi päris kindel, et see on just see jalavari.

Oksjonikeskkonda osta.ee eile ilmunud kuulutuses on kirjas, et parema jala saapa võib 999 euro eest ka kohe ära osta. 

«Muidu on see Hea Saabas palju käinud ja palju näinud, aga rohkem tagumikke ta pole näinud! Oksjonil on ainult parema jala saabas, just see mis puutus Eurosaadiku Indrek Tarandi istmiku osa. Kallid inimesed, tehke julgesti oma pakkumine, sest kunagi võib seista see Saabas klaasvitriini taga ja omada kosmilist väärtust!» reklaamitakse müügikuulutuses.

Täna keskpäevaks oli saapale tehtud 12 pakkumist ning hind tõusnud üle 11 euro, oksjon kestab 25. detsembrini. 

Kuulutuse alla on tekkinud ka hunnikus kommentaare, milles irvhambad keelt teritavad.

Üks neist pakub, et saapa koht oleks hoopis Eesti Rahva Muuseumi püsieksponaadina vitriinis. «Aga jõuluvana kotis oleks see oodatud kink. Saabas, mis muutis Eestis ajalugu. Seda kõike saame selgema pilguga vaadata alles 10-20 aasta pärast.»

Keegi kopec kirjutab aga nii: «Sellel saapal on suurt potensiaali! Oksjoni võitja saab kujundada sellest traditsiooni ja tõsta saapa hinna enneolematustesse kõrgustesse. Järgmise jalahoobi võiks saada taas mõni poliit eliidist! Valik on ju suur! Ansip, Rõivas, Ossinovski, Mikser....»

Oksjoni kulgu jälgi siin.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles