SUUR GALERII: värvikale seltskonnale näidati PÖFFil Eesti noorte disainerite julget loomingut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

PÖFF esitles teisipäeval Tallinna alternatiivklubis HALL uudset moesündmust Black Catwalk, kus oma loomingut näitasid Eesti noored disainerid.

PÖFF: Black Catwalk juhatati sisse filmi- ja kostüümikunstiteemalise vestluspaneeliga, milles arutleti kostüümikunsti olulisuse üle filmis ning vaadeldi kostüümikunstiõpet Eestis. Ühtlasi vaadeldi välisproduktsioonide Eestisse toomise võimalusi ning eestlaste kaasamist neis. Vestlusringist võtsid osa moe- ja filmikunstnik Reet Aus, kostüümikunstnik ja loovjuht Jaanus Vahtra, kostüümikunstnik Denis Girenko ning režisöör Tanel Toom. Paneeli modereeris kunstikriitik ja Baltika loovjuht Anne Vetik.

Peale lühikest vaheaega jätkus sündmus Black Catwalkiga, milles oma loomingut esitlesid noored Eesti moekunstnikud Anne Liis Puhk, disaineriduo Britta Liisa Brutus ja Arle Kivisaar, Karl-Christoph Rebane, Karola Kaugema, Kirke Talu, Kätlin Haak, Liina Liesment ning Reila Saarmäe. Iga disainer esitles showl kolme komplekti, mis olid inspireeritud kunstnike endi lemmikfilmidest.

Moekunstnike loomingu juhatas sisse kollektiivi Out of Sight Visuals loodud videoproduktsioon ning kostüüme esitlesid Anni Zuppingu juhendatud tantsijad. Kunstilise lavastuse lõi noor Eesti moekunstnik Sirli Pohlak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles