Ilma särgita mees lennukis – kas tõesti jõuluvana isiklikult?

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Turistiklassis lendamine on niigi ebamugav, aga kujutad sa ette, et sinu naaber tõmbab riided keset lendu seljast?

Täpselt nii tegi üks valgete juustega, suuremat sorti mees. Isegi foto on jäädvustatud, kuidas ta istub keskmisel istmel ilma särgita.

Inimesed sotsiaalmeedias olid sellest pildist šokeeritud ning nad ei mõistnud, miks lennufirma lubas mehel niimoodi lennukis viibida. Mõni inimene sotsiaalmeedias pakkus välja, et lennusaatja oleks pidanud vähemalt teki talle peale panema, muutmaks olukorda teiste reisijate jaoks mugavamaks.

Kõige rohkem tõmbas pildil tähelepanu siiski mehe välimus. Paljud inimesed väitsid, et tegemist on jõuluvanaga. Üks inimene kirjutas näiteks, et tõenäoliselt lahkusid põhjapõdrad tema juurest ning nüüd ta peab oma kohustusi täitma turistiklassis lennates. Veel kirjutati: «Kas selline on jõuluvana, kui tal on vaba õhtu?»

Olgu fotol jõuluvana või mitte, tegemist pole siiski esimese korraga kui keegi lennukis riided seljast viskab (tõenäoliselt ka mitte viimase).

Shirtless on a plane from r/trashy
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles