Lapsevanemad on musi-skandaali pärast pahased ning astusid Beckhami kaitseks välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham pani Instagrami pildi oma värskest iglusaunast, mille on ehitanud Eesti tegijad Iglucraftist.
David Beckham pani Instagrami pildi oma värskest iglusaunast, mille on ehitanud Eesti tegijad Iglucraftist. Foto: Kirsty Wigglesworth / PA Wire/PA Images

David Beckham (43) postitas hiljut Instagrami foto tütrele suud andmas, mis tekistas sotsiaalmeedias suurt pahameelt. Lapsevanemad on astunud kommentaatoritele vastu ning näitavad üles solidaarsust oma lastele suud andmas.

Endine vutiäass jagas pilti endast ning oma 7 - aastasest tütrest Harperist Londoni uisuväljal isa-tütre aega veetmas. 

Kuna pildil annab Beckham oma tütrele suud, said palju fännid maruvihaseks nimetades tegu tülgastavaks ja kohatuks.

Peale protestikisa ühendasid emad ja isad sotsiaalmeedias jõud ning näitavad vutiässa vastu solidaarsust ning lisavad pilte oma lastele suud andmas.

The Saturdays naistebändi lauljanna Frankie Bridge jagas Instagramis videot, kus suudleb oma poega.

«Ma olen alati oma lastele huultele musi teinud... ja ma teen seda senikaua, kuni nad ise seda ei soovi... just nagu minul oli loomulik vanematele suud anda,» kirjutas lauljanna pildi kommentaariks.

Üks ema kirjutas oma blogis: «Kas keegi teine ei arva, et David Beckhami ümber käiv draama on lausa naeruväärne?! Ma musitan oma väikest poega senikaua, kuni tema mulle samaga vastab. Ma jumaldan DB postitust, see on imeilus.»

Ainult emad ei astunud Backhami eest välja, üks isa kirjutas: «Ma ei suuda uskuda, et David Beckhami peale ollakse pahased, sest ta oma pisitütrele musi tegi. See annab mulle vähemalt võimaluse Becksile solidaarsust üles näidata, meil arvatavasti pole rohkem midagi ühist.»

Rohkem pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles