Uus kuum paar või hoopis lohutuskann? Channing Tatumi uus pruut on eksabikaasa doppelgänger

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Channing Tatum 2018.
Channing Tatum 2018. Foto: Steve Ross/Capital Pictures / ROS/Capital Pictures

Channing Tatumi (38) ja Jenna Dewani lahutusest (37) on möödas veidi üle poole aasta ning väidetavalt on näitlejal uus silmarõõm Jessie J (30), kirjutab Cosmopolitan.

Aprilli alguses teatasid Channing Tatum ja Jenna Dewan Instagramis, et peale üheksat aastat abielu on nad otsustanud lahutada. Ühises avalduses ütlesid nad, et on otsustanud armastavalt lahku minna. Lahutus jõustus oktoobri lõpus.

Paar kohtus filmi «Step Up» võtetel 2006 aastal ning kolme aasta pärast nad abiellusid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Septembris said alguse kõlakad, et nii Channing kui Jenna on eludega edasi liikunud ning nende eludes on uued silamrõõmud. Channingu elus on väidetavalt Briti lauljanna Jesse J. Juba kuu aega hiljem nähti neid koos minigolfi mängimas.

«Kes oleks arvanud et minigolf võib nii pöörane olla. Täna pidin pealt vaatama, kuidas mu endine mölakast õppejõud ameles oma kihlatuga, siis mu kolleeg lõikas kätte ning pidi haiglasse minema ja lõpuks Jesse J ja Channing Tatum tulid mängima,» kirjutab pealtnägija Twitteris.

«Channingu ja Jessie suhe on väga uus. Kuus kuud on ainult möödas Channingu ja Jenna lahkuminekust... Channingule väga meeldib Jessie,» kommenteeris allikas värsket suhet.

«Jenna teab, et Channing Jesse'iga kohtamas käib ning senikaua kuni nende ühine laps Everly Channingu jaoks prioriteet on, ei tohiks probleeme tekkida,» lisas allikas.

Channing Tatum eksabikaasa Jenna Dewan filmi esilinastusel 2017.
Channing Tatum eksabikaasa Jenna Dewan filmi esilinastusel 2017. Foto: Chris Pizzello / AP

Novembri alguses muutus uue paari suhe Insta-tõsiseks. Jesse J jagas Londonis toimunud «Magic Mike Live show'st» tantsijatest Instagrami story's pilti ning märkis ära silmarõõmu Channingu. Paari nädala pärast tegi näitleja sama, avaldades Instagramis Jesse J kontserdist pildi.

«See naine just andis endast Royal Albert Halli laval kõik. Kes iganes kohal olid said kogeda midagi erilist. Wow,» kirjutas Channing pildile kommentaariks.

Fännide sõnul on Jessie aga Channingule kõigest lohutuseks, sest lauljanna on välimuselt väga sarnane Channingu endise abikaasaga, kirjutab Daily Mail. Mõlemad naisterahvad on brünetid, veganid, fitness-entusiastid ning on loomade õiguste eest võitlejad.

Jessie J Grammy galal 2017.
Jessie J Grammy galal 2017. Foto: Rich Fury / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles