Galerii: täiskohaga printsessifänn nägi uskumatut vaeva, et luua «Kaunitari ja koletise» teemaline jõulupuu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29-aastane Briti naine on olnud suur Disney fänn pea sünnist saati. Tänavu võttis ta ette uskumatult aeganõudva töö, et kaunistada oma kodu jõulukuusk «Kaunitari ja koletise» stiilis. Vaata galeriid naisest ja tema jõulupuust!

Walesist pärit Sian Teesdale hakkas Disneyt fännama juba nelja-aastaselt. Tema lemmikprintsess on muinasjutust «Kaunitar ja koletis» tuntud Bella – tema järgi on nime saanud isegi naise üheaastane tütar Arabelle.

Tänavu võttis «täiskohaga printsess» ette suure töö ning ehtis jõulupuu «Kaunitari ja koletise» stiilis. Dekoratsioonide valmistamine võttis aega 30 tundi: käsitsi sai iga ehe värvitud kas punaseks või kollaseks. Vaeva nägi naine ka sellega, et kollast värvi ehted oleksid täpipealt sama värvi nagu printsess Bella ballikleit.

Esmakordselt 1740. aastal kirja pandud prantsuse muinasjuttu «Kaunitar ja koletis» tuntakse peamiselt Disney samanimeliste filmide järgi. Tuntuma animeeritud versiooni andis peamiselt koguperefilmidele keskenduv stuudio välja 1991. aastal. Samanimeline mängufilm, milles printsess Bellat kehastas Harry Potteri saagast tuntud Emma Watson, jõudis kinodesse mullu.

Mängufilmis «Kaunitar ja koletis» mängisid peaosi Dan Stevens ja Emma Watson.
Mängufilmis «Kaunitar ja koletis» mängisid peaosi Dan Stevens ja Emma Watson. Foto: Reuters/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles