Eesti lahedaim musavideo? Staarisaate Jaagupi suurejoonelises videos lõi kaasa ligi sada noort

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Tuisk andis välja vinge muusikavideo.
Jaagup Tuisk andis välja vinge muusikavideo. Foto: Kuvatõmmis videost

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud nooruke Jaagup Tuisk andis välja ägeda muusikavideo, mida vaadates jääb lihtsalt suu lahti. Suurejoonelise ja professionaalse video võtetel lõi kaasa ligi sada noort.

Tänavu TV3 saates «Eesti otsib superstaari» viiendaks jäänud Jaagup Tuisk andis välja video loole «Legendid oma loos», mis paistab silma suurejoonelisuse, loomingulisuse ja ülima professionaalsusega.

«Siin see on - Eesti esimene muusikavideo, milles lõid kaasa ligi 100 noort ning mis näitab, milleks eesti noored võimelised on. Vinge oligi see, et kõik osalejad panid puhtalt kire ja motivatsiooni pealt ning pühendusid, et luua midagi võimast,» kirjeldas 17-aastane Jaagup video tagamaid.

Jaagupi sõnul räägib lugu sellest, kuidas tuleb elus ohjad enda kätte võtta ning leida sõbrad, kel samad sihid silme ees. «Siis ongi võimalik kustutada piirid ning olla legendid oma loos,» ütles noor ja andekas muusik.

Vaata ägedat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles