Kas 5miinust panebki pillid kotti? Räpipundi värske singel on luigelaululik tänukõne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu räpipunt 5miinust.
Võsu räpipunt 5miinust. Foto: Ardi Truija/Pärnu Postimees

Mullu Eesti räpimuusikas laineid löönud Võsu punt 5miinust andis välja uue muusikavideo «aitäh», mis on pannud fännid muretsema: kas tõesti on tegemist mässumeelsete räpparite viimase ühise looga?

Lauludega «Erootika Pood» ja «Trenažöör» räpimaastiku värisema pannud Võsu punt üllitas täna muusikavideo, milles tänab kõiki, kes nende tähelennuga kaasas on käinud. Luigelauluna kõlav pala on pannud fännid muretsema, kas nüüd ongi menuka bändiga kõik.

Video kommentaariumis räpipundi viimaseks lauluks tituleeritud «aitäh» on sündinud koostöös Sass Henno ja Mutated Formsiga. Loo miksis ja masterdas Bert Prikenfeld ning video võttis üles Mart Vares.

Viimane lootus pole fännide jaoks aga kustunud, kuna laul lõppeb paljutõotavate sõnadega «aitäh, et te tulite, varsti me näeme jälle». Siiski on võimalik, et räpimehed viitavad sellega hoopis oma kõrvalprojektidele.

Vaata ägedat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles