Muusikaajaloo pööraseim laialiminek? Hevibänd pani pillid kotti, kuna kitarrist magas laulja naisega ja trummar suri ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada hevibänd Witchrot läks laiali.
Kanada hevibänd Witchrot läks laiali. Foto: Facebook

Kanada hevibänd Witchrot andis Facebooki vahendusel teada, et on pillid kotti pannud. Kuigi pole sugugi ennekuulmatu, et bändid suure tüliga laiali lähevad, lõi Witchroti lahkumineku põhjus rokimaailma pahviks.

Veel mõne aja eest oli Torontost pärit Witchrot laiemale üldsusele tundmatu. Info bändi laialiminekust läks internetis aga kulutulena liikvele. Põhjus polnud mitte selles, et muusikasõbrad ansambli loomingut igatsema jääks, vaid tähelepanu köitsid laialimineku uskumatult pöörased tagamaad.

«Kuna kurvastav reaalsus on see, et meie kitarrist keppis mu tüdruksõpra, kellega olen peaaegu seitse aastat koos olnud, võtab Witchrot pika puhkuse,» andis bändi solist Peter fännidele otsekoheselt teada.

Siiski lubas ta, et jätkab bändi tegevusega mõnes teises ajas ja ruumis. «Kuna olen vihast küps, voolab minust aeglaselt välja kõige hävituslikumat, piinavamat muusikat, mida kunagi loonud olen,» kirjutas muusik.

Postituse lõpus andis bänd nagu muuseas edasi ka teise kurva teadaande: «Muide, meie trummar suri ka ära...» Uskumatut lugu ilmestas foto lõhutud kitarrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles