Mel B tütar räägib esmakordselt ema õõvastavast abielust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B, Melanie Brown
Mel B, Melanie Brown Foto: Sammi/AdMedia/SIPA/Sammi/AdMedia/SIPA

Endise Spice Girls'i laulja Mel B vanim tütar Phoenix (19) räägib ema jõhkrast ning vägivaldsest abielust kasuisa Stephen Belafontega (43), kirjutab Daily Mail.

Eksklusiivses intervjuus ajakirjaga You rääkis Phoenix Gulzar Brown ema Mel B (43) tormilisest kooselust eks-abikaasa Belafontega. «On asju, mida ma ei suuda unustada,» kirjeldab Phoenix abielu.

Melanie Brown ja Stephen Belafonte 2014.
Melanie Brown ja Stephen Belafonte 2014. Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

«Ma olin ehk 14 või 15 aastane. Olin enda magamistoas ning kuulsin neid tülitsemas. Ema läks trepist alla kööki ja Stephen järgnes talle. Ma piilusin väikesest praost trepi juurest köögi poole, et kontrollida, kas kõik on korras. Kuna kõik tundus olevat korras, läksin ma magamistuppa tagasi. Hiljem kuulsin ma kõvemat karjumist ja mütsatusi ning ema palus, et Stephen lõpetaks,» räägib tüdruk mällu sööbinud õõvastavast vahejuhtumist.

«Ma läksin trepist alla ning nägin Stephenit, püksid rebadel ja ema diivanile tõugatud. Ma tardusin, keerasin ümber ja läksin lihtsalt enda tuppa tagasi. Selline oli mu pereelu.»

Mel B tütre Phoenix Chi Gulzar'iga «America's Got Talent» punasel vaibal 2018. 
Mel B tütre Phoenix Chi Gulzar'iga «America's Got Talent» punasel vaibal 2018. Foto: Christopher Polk / AFP

Samuti avaldas Mel B tütar, kuidas ta 2014. aastal klassiruumist välja kutsuti ning ema üledoosi tõttu haiglasse sõidutati. «Ma tean, et mu ema elas läbi põrgu, kuid ma poleks uskunud, et ta isegi mõtleks meie maha jätmise peale,» ütles Pheonix.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles