Kensingtoni palee astus erakordse sammu, kui kommenteeris Kate'i ja Meghani kohta levivaid kõlakaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle (vasakul) ja Kate Middleton (paremal).
Meghan Markle (vasakul) ja Kate Middleton (paremal). Foto: POOL / REUTERS

Kensingtoni palee lõpetas vaikimise ning kommenteeris Sussexi ja Cambridge'i hertsoginnade vahelist kraaklemist ning nende sõnumi kohaselt on tegu libauudisega.

Briti kõmuleht The Sun kirjutas möödunud nädalal, kuidas prints Harry ja prints Williami naised on omavahel tülli läinud. Väljaanne kirjutas, et veidi enne maikuus toimunud kuninglikku pulmapidu oli Kate’i ja Meghani vahel sõnasõda.

Cambridge'i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna Meghan tänavu juulikuus.
Cambridge'i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna Meghan tänavu juulikuus. Foto: Nic Bothma / PA Wire/PA Images

The Sun kirjutas, et Kate olevat Meghanil ära keelanud oma töötajatega tõrelemise. «See on vastuvõetamatu, nad on minu töötajad ja mina suhtlen nendega,» olevat ta Meghanile öelnud.

Kui tavaliselt kuninglik palee kuulujutte ei kommenteeri, tehti sel korral erand. «Sellist asja pole kunagi juhtunud,» kommenteeris Kensingtoni palee esindaja The Sunile.

«See on keeruline olukord, aga see oli kõigest ühekordne vahejuhtum ning nad on otsustanud säilitada head suhted, kuigi nende lähenemismeetodid on ilmselgelt väga erinevad,» lisas esindaja.

Cambridge'i hetsoginna (vasakul) ja Sussexi hertsoginna (paremal) möödunud jõulupühadel.
Cambridge'i hetsoginna (vasakul) ja Sussexi hertsoginna (paremal) möödunud jõulupühadel. Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images

Pärast maikuus toimunud pulmapidu näeb Kate'i ja Meghanit avalikkuse ees koos väga harva. Eelmisel nädalal kirjutas The Sun, et Meghani tõttu oli Kate pisarates ka pärast stressirohket kleidiproovi, sest Meghanil olid kõrged nõudmised ka printsess Charlotte pruutneitsi kleidi osas. Kensingtoni palee seda vahejuhtumit ei eitanud ega kinnitanud. 

Kuulujuttudele lisas hagu juurde ka see, kui kuninglik palee teatas ametlikult, et peatselt lapsevanemateks saavad Meghan ja Harry kolivad Kensingtoni paleest ära ja asuvad elama Windsori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles