ELU24 PILDINURK: Smilers sai trammi, Ratas harrastab fotograafiat ja Trad.Attack! avas poe - need on meie fotograafi lemmikpildid nädalavahetusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel tähistati esimest adventi ning toimus ka muid vägevaid üritusi, millest Elu24 fotograaf on välja valinud kõikse paremad, et saaksime neid ka teiega jagada. Vaata galeriist, mida toredat nädalavahetusel korda saadeti!

30. novembril saadeti Kadriorust liinile ansambli Smilers auks nimetatud tramm. «Trammidele muusikute nime andmise eesmärk on tuua trammid linnaelanikele lähemale,» selgitas Tallinna Linnatranspordi juhatuse esimees Deniss Boroditš. Tema sõnul peetakse silmas, et oleks esindatud erinevate žanrite muusika, mis kõnetab erinevat publikut.

Vaata pilte ja videot SIIT!

1. detsembril toimus Nordea kontserdimajas PÖFFi lõputseremoonia, kus olid kohal mitmeid tuntud nimed erinevatest eluvaldkondatest. 

Vaata Pimedate Ööde Filmifestivali lõputseremoonia pilte SIIT!

1. detsembril jagati Saku Suurhallis  auhindu Eesti parimatele autosportlastele. 

Gala kaunimaid daame vaata SIIT!

1. detsembril esinesid Jõulujazz 2018 raames Kumu auditooriumis Sandra ja Jalmar Vabarna. Jõulujazz jätkus Kumus Suurbritannia jazztrio Phronesis kontserdiga.

Vaata pilte esimesest jõulukontserdist SIIT!

2. detsembril süüdati Raekoja platsi kuusel traditsiooniline esimene advendiküünal. Küünla süütasid Tallinna linnapea Taavi Aas ning praost Jaan Tammsalu. 

Vaata SIIT, kes advendiaega vastu võtmas käisid.

2. detsembril oli ka komöödialavastuse «Naised» esilinastus, mis on koomiline fantaasiamäng kolmest meesnäitlejast, kes kehastuvad sel õhtul üheksaks erinevaks tegelaseks. Mängivad Tiit Sukk, Jan Uuspõld ja Veikko Täär.

Vaata SIIT pilte, kes käisid lavastust kohepeal kaemas!

2. detsembril esines Vanemuise kontserdimajas Portugali laulja-laulukirjutaja Salvador Sobral. Noormees puges eurooplaste südamesse bossahõngulise klaveriballaadiga «Amar Pelos Dois», millega ta võitis 2017. aastal Eurovisooni lauluvõistluse.

Vaata SIIT pilte, kes käisid hõbekõri kuulamas!

2. detsembril avas Telliskivis POP-UP poe ansambel Trad.Attack!. Folgiansambli loodud brändi näol on tegu elustiilibrändiga, mille tooted on inspireeritud muusikast, reisimisest ja tuuritamisest.

Vaata pilte POP-UP poe avamisest SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles