GALERII: 40+ vanusepiiranguga klubiüritus F7 jõudis lõpuks Eestisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimaks ometi tõid ärinaised Eestisse mujal maailmas armastatud peoformaadi «Afterwork», mis annab 40+ vanuses inimestele võimaluse tähistada nädalavahetust sobivas seltskonnas ja eelkõige sobival kellaajal.

Pidu nimega Friday 7 korraldavad Eesti edukad ärinaised ja oma valdkonna korüfeed – filmiprodutsent Riina Sildos, finantsjuht Piia Kallas, brändistrateeg Piret Reinson ning juura maailmast ettevõtlusesse suundunud Kristel Voltenberg.

Naisi inspireeris Stockholmi «pärast-tööd» formaadis peosari «Soul Train», mis toimub reedeti kella viiest kümneni õhtul. «Meie nii julged veel ei olnud ja alustame peoga kell seitse. Eesti inimesele üldiselt meeldib minna kodust välja kella seitsmeks – teatrisse, kinno, külla, spordiklubisse,» sõnab Voltenberg.

40+ vanusele mõeldud ürituste sari «Friday 7» ehk «F7» peod hakkavad toimuma iga kuu viimasel reedel ööklubis Hollywood. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles