Endine raadiohääl Kirsti Timmer on plindris: turundusspetsialisti saadaks pikalt sellise käitumise peale, aga torumeest ei saa (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Valdstein-Timmeril tekkis torustikuga probleem
Kirsti Valdstein-Timmeril tekkis torustikuga probleem Foto: Tiit Mõtus

Endine saatejuht ja teleprodutsent Kirsti Valdstein-Timmer kurtis Facebooki vahendusel, et tal on torud umbes. Sõna otseses mõttes. Kuid tema soov torumeestelt abi saada on siiamaani vett vedama läinud ning naine ei tea, mida edasi teha.

Kirsti Valdstein-Timmer kirjutas Facebookis, et kuna tal kukkus lõhnastaja vetsupotti ja läks veega alla, siis on tal kahe erineva korruse peal olevad tualetid umbes. Timmeri esimene mõte oli siis kohe torumees tellida, kuid talle ootamatult tema oodatud abi ei saanud. 

«Kutsusin toruabi firmast ToruSOS. Üleeile saabus üks vene mees. Ehe nõukaaja tüüp. Mitte ainsamat sõna Eesti keeles ei mõistnud, ühtegi vajalikku asja tal kaasas ei olnud, kummikindad oli unustanud. Vaatas vetsud üle ja teatas, et on vaja hoopis mitut meest, torud tuleb survega pesta. No nii. Ütles, et homme kell 8 hommikul tulevad. Ärge vetsusid kasutage!» kirjeldas Timmer esimest kohtumist torumehega. 

Selle jutu eest pidi endine raadiohääl maksma 42€ ja jäi homset päeva ootama. Timmer ootas terve päeva, kuid ei tulnud kedagi. «Selgus, et ikka hoopis täna hommikul kell 8.00,» eeldas naine.

Nagu Timmer kirjeldas, siis on ToruSOS puhul tegu venelaste firmaga, mille dispetšeri eesti keel on talutav. Timmeril endal vene keelega probleeme ei ole ning suhtlus keelebarjääri taha ei jää.

Torumees teeb torutööd. Pilt on illustratiivne.
Torumees teeb torutööd. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Täna hommikul 9.30 helistas Timmer uuesti firmasse, kuid seal selgus, et eelmine dispetšer ei olnud väljakutset vormistanud! «Unustas vist. Ups. No tulevad siis täna 12.00. Mitu meest. Maksma läheb vähemalt 250€,» teatas Timmer.

«Kell on 13.45 ühtegi toruabilist ei ole näha ei lähedal ega kaugel. Helistasin. Öeldi, et kui tulevad, siis tulevad,» sai Timmer põneva vastuse.

Timmer lisas: «Vot nii. Me oleme jõudnud sinnamaale, et torumees võib lubada endale mida tahab, firma võib käituda, kuidas soovib, sa ei saada neid pikalt, sest vetsud on umbes. Turundusspetsialisti vallandaks, saadaks pikalt sellise käitumise peale. Võtaks uue, neid jagub ju. Juristi ka, aga torumeest ei saada kuhugi, sest neid ei ole kusagilt võtta. Ja nii ma siis istun ja ootan. Kolmas vets veel õnneks töötab. Veel.»

Kirsti Timmer andis hiljem kommentaariumis teada, et ToruSOS enam kõnedele ei vastanud, ning naine otsustas selle tõttu nende teenustest loobuda. Timmer palkas endale appi teise torufirma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles