Innovaatilised Eesti mehed avasid Helsingis nukubordelli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksnukk
Seksnukk Foto: nettiuutiset.fi

Kui mõned nädalad tagasi rääkis Eesti president Kersti Kaljulaid seksist robotitega, siis nüüdseks on Soomes elavad Eesti mehed läinud sammu kaugemale ja avasid seal esimese nukubordelli.

Helsingi Unique Dollsi nimeline lõbuäri asub vana, oma parimad päevad juba paarikümne aasta taha jätnud väikese kaubanduskeskuse tagahoovis Kannelmäki linnaosas. Asutuse ukse avab Sergei – varem Eestis elanud mees, kel suus ka sorav eesti keel, kirjutab Pealinn. Asutuse eestikeelsed juhid lubavad järgmise nukulõbumaja avada Tallinnas.

Unique Dollsis teenindavad kliente nukud. Seksimist nukkudega või masinatega ei reguleeri teatavasti ükski seadus. Kas peakski reguleerima? Nukk või robot ei ole ju teatavasti inimene. «Ühiskonda pole mõtet üle reguleerida,» lausub Sergei.

Järgmisena saabus kohale Sergei kolleeg Antti, kes küsib esmalt, kuidas areneb elu Eestis.

Unique Dolls ei vasta ettekujutusele lõbumajast, mis meil on tekkinud meedia vahendusel. See on avar ja ilus asutus, mille toad on kujundatud maitsekalt ja väärikalt. 

Tund nukuseksi maksab sada eurot. Sergei ja Antti möönavad, et paljude arvates on see liiga kallis hind. «Aga mis teha? Meie äri on aus ja sada prossa seaduslik. Maksame kõik maksud. Käibemaks on Soomes 24 protsenti, lisaks peame tasuma muusika mängimise ja videote näitamise pealt,» selgitavad mehed. «Odavad pole ka kondoomid, libestid ja paberid, mida pakume oma klientidele tasuta. Nii et sajast eurost omanikele just palju kätte ei jää.»

Antti räägib, et nukud sobivad ka inimestele, kes on liiga ujedad või liiga traumeeritud, et seksida päris partneriga. Nüüd on neile loodud võimalus alustada oma seksielu rahulikult ja turvaliselt nukuga. Siis saavad nad oma oskusi lihvida nii, et julgevad juba katsetada seksi päris inimesega. Nukuseks on häbelikele hea teraapia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles