Kaunis sotsiaalmeedia staar kannatab kiusamise all: mees lendas tuhat miili, et tema vanemaid külastada (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreea Cristina Bolbea kannatab ahistamise all
Andreea Cristina Bolbea kannatab ahistamise all Foto: SWNS.com/Scanpix

Instagrami täht avaldas, et kannatab küberkiusamise all, mis on viinud ta nii kaugele, et on pidanud blokeerima üle 200 000 trolli.

Andreea Cristina Bolbea, kes on Instagramist leitav kasutajanimega @andreeacristina, on sotsiaalmeedias ülimalt populaarne. 1,2 miljoni jälgijaga kasutaja sai kuulsaks 2012. aastal. Tema influencer'i ehk mõjutaja staatus on võimaldanud tal poseerida Sport Illustrated ajakirjas, teha koostööd Coca Cola ja Sephoraga ning korra nimetati ta isegi ajakirja Forbes poolt kõige suuremaks mõjutajaks.

Andreea Cristina Bolbea
Andreea Cristina Bolbea Foto: SWNS/ScanPix

Kuid 30-aastane ilublogija sõnas, et avaliku elu tegelaseks saamine on kaasa toonud metsikutes kogustes ahistamist ja küberkiusamist, mille tõttu ta on mitmeid päevi järjest nutnud. Ta on saanud meestelt mitmeid jubedaid kommentaare ning teda on päriselus mitmel korral jälitatud.

Andreea Cristina Bolbea
Andreea Cristina Bolbea Foto: SWNS/ScanPix

Ühel juhul hakkas üks mees, kelle nime ei saa kohtutõkendi tõttu nimetada, naisele saatama e-kirju, kuid kui naine ei vastanud, siis muutus mees ääretult vihaseks. Andreea sõnas, et mees lendas Texasest 1000 miili tema vanemate koju ning jättis nende ukselävele pannkoogid, mille juurde mees jättis oma nime.

Naine sõnas, et üks teine mees väidab pidevalt, et nad on omavahel suhtes, kuigi Andreea on abielus ameeriklasest vutistaari, 29-aastase Bryan Gauliga.

Andreea Cristina Bolbea ja Bryan Gaul
Andreea Cristina Bolbea ja Bryan Gaul Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles