Galerii: uhke uus hotell Metropol Spa avati glamuurse avapeoga, kust ei puudunud Eesti kuulsad ja ilusad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile avati Tallinnas Rotermanni kvartalis uus hotell Metropol Spa. Uhke äriklassi hotelli avamispeole kogunesid kokku Eesti kuulsad ja kaunid tegelased. Vaata galeriist!

Metropol Spa rajati Rotermanni kvartalisse Metropoli hotelli kõrvale. Sõsarhotelli ehitamise ajendiks olid klientide soovid. «Kliendid soovisid luksuslikumat majutust ja lisateenuseid, võimalust töötada, lõõgastuda ja puhata samal ajal. Alahinnata ei saa ka Rotermanni kvartali tormilist arengut, turistide huvi ja kvartali omapärast atmosfääri,» rääkis hotelli tegevjuht Raigo Triik.

Uues Metropol Spa hotellis on 137 kõigi mugavustega numbrituba, konverentsikeskus, spaa ja lõõgastuskeskus, restoran ja kokteilibaar ning sõsarhotellis Metropol on 154 numbrituba. Arendaja AS Landeste investeeris kinnisvaraprojekti 21,5 miljonit eurot. Viimane uus suur hotell valmis Tallinnas üle kahe aasta tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles