Hertsoginna Catherine külastas koos oma kolmeaastase tütrega pubi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge'i hertsoginna Catherine ja printsess Charlotte 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas
Cambridge'i hertsoginna Catherine ja printsess Charlotte 19. mail 2018 prints Harry ja Meghan Markle'i pulmas Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti prints Williami naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine’i ja nende kolmeaastane tütar, printsess Charlotte käisid 6. detsembril Londoni pubis.

Hertsoginna ja printsessi sisenemine üllatas Stockwellis asuva The Phenix pubi tegevjuhti, töötajaid ja kliente, teatab express.co.uk.

Briti meedia teatel tekkis printsessil pissihäda siis, kui ta oli emaga autos, jäädes liiklusummikusse. Hertsoginna nägi, et lähedal asub pubi ning viis tütre sinna WCsse.

Printsess Charlotte 10. juunil 2018
Printsess Charlotte 10. juunil 2018 Foto: George Rogers/SIPA /Scanpix

Pubis olnud 76-aastase Maggie McKinney sõnul on ta olnud klient 26 aastat ja varem ei ole ta seal kuningliku pere liikmeid näinud.

«Istusin oma tavalises kohas, kui järsku nägin seal hertsoginna Catherine’i, kellel oli käekõrval ta tütar, printsess Charlotte. See oli üllatav,» lausus naine.

Ta lisas, et kuningliku pere liikmetel on samad vajadused, mis kõigil teistel ning kui laps tahab pissile, siis tuleb leida WC.

Enne kui saabusid hertsoginna ja printsess, käis keegi nende kaaskonnast küsimas, kas nad tohivad sealset WCd kasutada ja pubi andis selleks loa.

Hertsoginnat ja printsessi saatsid turvajad, kes palusid pubi külastajatel kuningliku pere kahest liikmest mitte fotosid teha.

Pubi töötajate teatel kestis printsess Charlotte’i «pissivisiit» umbes kümme minutit. Hertsoginna Catherine tänas pubi esindajaid ning lahkus koos tütre ja ihukaitsjatega.

Prints Williamil ja hertsoginna Catherine’il on veel kaks poega, viieaastane prints George ja seitsmekuune prints Louis.

Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints George ja printsess Charlotte 10. juunil 2018 Gloucestershire'is Tetburys polovõistlust vaatamas
Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints George ja printsess Charlotte 10. juunil 2018 Gloucestershire'is Tetburys polovõistlust vaatamas Foto: George Rogers/SIPA /Scanpix
Hertsoginna Catherine oma kolmanda lapse, prints Louis'ga, kes sundis 23. aprillil 2018
Hertsoginna Catherine oma kolmanda lapse, prints Louis'ga, kes sundis 23. aprillil 2018 Foto: George Rogers/SIPA /Scanpix

Briti kuningliku pere esindajad, The Phoenix pubi tegevjuht ja pubi omanikfirma Backbar Bars and Pubs ei ole juhtumit kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles