Beckhami jaburat keissi veel mäletad? Järjekordne staar sai internetirahvalt koosa, sest musitas oma last suule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabrielle Union 2017. aastal.
Gabrielle Union 2017. aastal. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Näitlejatar Gabrielle Union (46) sai hiljuti emaks ning postitas sotsmeediasse video, millel musitab uut ilmakodanikku. Pilt jäi hambusse aga interneti-emmedele, keda selline käitumine pahandas.

Elu24 kirjutas möödunud nädalal, kuidas David Beckhami postitus, millel ta oma tütrele suud annab, tekitas sotsiaalmeedias täieliku pahameeletormi. Oli rohkelt neid, kes leidsid, et Beckham käitus valesti. «Ma ei lase ealeski oma isal end huultele suudelda. See on nii rõve!» sõimas üks fänn Beckhamit. 

Loe rohkem siit: David Beckham põhjustas selle pildiga sotsmeedias pahameeletormi... ja põhjus on täiesti jabur

Paistab, et nüüd sai oma koosa kätte ka näitlejatar Gabrielle Union, kes 7. novembril surrogaatema abil lapsevanemaks sai. Nimelt postitas ta Instagrami video, millel musitab oma pisitütart Kaavia Jamesi suule.

Kuigi video võeti fännide poolt hästi vastu, leidus siiski ka neid, kes asusid värsket emmet kohe õpetama ning hirmutama selle osas, kui ohtlik on vastusündinuid suu peale musitada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kissing Game. She's got my ❤ on a string. @kaaviajames ???

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

«Kas keegi pole sulle tõesti öelnud, et vastsündinuid ei tohi suu peale musitada? Isegi, kui ta on su enda oma. Muidu on ta väga ilus,» kirjutas üks naise fänn Instagrami postituse alla.

«Ta on imeilus, aga ära musitada teda suule,» lisas veel teinegi.

Lisaks jäi paljudele silma, et beebi hingab raskelt ning nad asusid näitlejatari ka selle eest hoiatama. «Ta hingab väga-väga raskelt. Seda on näha ja see on üks asi, mida arstid vaatavad astmahaigete laste puhul. Palun lase ta üle vaadata,» kommenteeriti video alla.

Ent näitlejar ei passinud käed rüppes ning asus end kaitsma: «Hei, ma olen väga tänulik, et inimesed muretsevad tema musitamise ja hingamise pärast, aga mul on vedanud ning meil on oma meditsiiniõde, kui ma tööl olen.»

«Kaav on terve ja ma isegi ei puutu teda ilma, et peseksin ja desinfitseeriksin ennast ja kõiki ning kõike, kes temaga kokku puutuvad.»

Lisades: «Kui te arvate, et ootasin seda hetke nii kaua ning elasin selle nimel nii palju läbi, lihtsalt et oma last kahjustada, siis läheb teil jamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles