Tõeline tegija: Tommy Cashi musavideo valiti tänavu maailma parimate sekka! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash.
Tommy Cash. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Põhjust rõõmustamiseks! Tommy Cashi muusikavideo valiti väljaande Dazed poolt maailma kuue parima sekka, mis 2018. aastal ilmavalgust on näinud.

Nii Eestis kui välismaal laineid lööv Tommy Cash avaldas tänavu loole «Little Molly» raju musavideo, mille peategelane ei ole keegi muu kui maestro Cash isiklikult. 

Kõnealune video viib vaataja eriti veidrasse maailma, kus iga karakter ongi šokiräppar ise. Nii võib näha Tommy Cashi näoga perekondi, väikeseid iluvõimlejaid, pruutpaari ja isegi tervet klassitäit õpilasi. 

Hullumeelselt geniaalne lahendus pole jäänud märkamata ka Dased väjaandel, kes paneb meie šokiräppari muusikavideo samasse patta selliste megaartistidega nagu Beyonce, Jay-Z, Ariana Grande ning Childish Gambino. 

Kusjuures Cashile antakse auväärne kolmas koht, millega edastab ta Jimothy Lacoste, Carterite (Beyonce ja Jay-Z) ning Ariana Grande musavideosid. 

Vaata edetabelit:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles