Eestlannast kaunitaril on võimalik võita Playboy aasta Playmate tiitel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy esikaas. Jaanuar 2019.
Playboy esikaas. Jaanuar 2019. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Eestis sündinud modell Veronika Klimovits on üks 12st naisest, kellel on võimalus võita prestiižne Playboy aasta Playmate tiitel. Aasta parima «mängukanni» tiitli valivad ajakirja lugejad.

Meesteajakirja «Playboy» Saksa versiooni jaanuarikuu number on seekord väga eriline. Peale traditsiooniliselt ilusate naiste on ajakirja kaante vahel ka Eestist pärit modell VERONIKA KLIMOVITS.

29-aastane Veronika Klimovits on sündinud Eestis, kuid kasvas üles Berliinis. Iluspetsialistina töötav Veronika on modelliametit pidanud viimased seitse aastat, kuid sellele vaatamata ei pelga oma sõrmi mustaks teha.

«Vahest tekib mul tunne, et ma tahan maalida. Siis ma võtan kõik oma värvid välja!» teatas Miss Aprill uhkelt Bildi vahendusel.

Veronika on uue «Playboy» esikaanel koos nelja teise naisega. Nad on 31-aastane Katerina Giannoglou, 25-aastane Olivia Peltzer, 30-aastane Malgosia Suszek ja 23-aastane Julia Prokopy. Need neli naist on ühtlasi ka tema konkurendid aasta «mängukanni» valikul.

Julia töötab lennuteenindajana ning talle meeldib suurtes projektides kaasa teha. Ta osales näiteks 2016. aastal Saksa versioonist kohtingusaates «Bachelor». 

Olivia veetis terve eelmise hooaja reisides ning suure osa sellest ajast Ibiza saarel mediteerides. Naine avaldas, et ta kirjutab praegu enda elu põhjal erootilist romaani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why that inner arm #tattoo showing an Orang-Utan posing in a giant martini glass? My spirit animal♥️ + I (obviously) have a passion for sensual, aesthetic erotic content, that’s why. I‘ve always been fascinated by monkeys and apes, especially the long-armed forest dwellers with the orange/reddish-brown fur. It‘s just that I see so much of myself in these beings, like a hairy mirror to my soul. .? both very extroverted and introverted, playful and clownish but at the same time extremely deep thinking, almost melancholic. That‘s what I see whenever watching an Orang-Utan or looking into those calm, unblinking eyes. So much depth, so much wisdom, so much mystery. . ✨

A post shared by Olivia Marleen (@livileen) on

Katerina on sündinud Saksamaal, kuid kolis 19-aastaselt Milanosse. Nüüd Hamburgis elav naine sõnas, et tema hingeloomaks on kotkas, kuna ta saab elada vabalt. Katerina näeb ka ennast vabalt kulgeva hingena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whuhuu ? back in Hamburg !! @m4models #hamburg #berlin shot with @oliver.rudolph.cgn

A post shared by Katerina Giannoglou (@katerinagiannoglou) on

Malgosia on tõeline poolakast rannikuneiu, kes siiamaani elab oma sünnilinnas Gdanskis. Tema jaoks oli aasta Playmate'iks saamine suur saavutus. Malgosia sõnas, et tema kõige äratuntavam joon on tedretähnid. Kui ta neid kunagi häbenes, siis nüüd on ta nende üle uhke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#freckles #backstage ? #summer #portrait @boguslawsmiech @alicjastepokuramakeup ??

A post shared by Małgosia (@malgosiasuszek) on

Vaata Bildi lehelt ka uut kalendrit ja iga neiut tutvustavat lühivideot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles