Tõsielustaar Paris Hilton räägib avalikult seksvideo lekkimisest: «Mind oleks justkui vägistatud!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton 2018.
Paris Hilton 2018. Foto: JPA / AFF/PA Images

«The Simple Life'i» staar Paris Hilton (37) räägib avameelselt 14 - aastat tagasi avalikkusele lekkinud ning meediat raputanud seksvideost endise poissõbra Rick Salomoniga (49), kirjutab Cosmopolitan.

Paris räägib avameelseslt, kuidas ta end tundis peale seksvideo ilmsiks tulemist ning paistab, et see kummitab staari siiani.

Ajakiri Decider räägib Paris Hiltoniga uue Netflix'i dokumentaali «The American Meme» intervjuus saatuslikust ööst Pariisis. 

«Mu elu muutus täielikult üleöö.. kõik tegid mu selle üle nalja. Ma ei lahkunud oma kodust kuid, sest mul oli nii häbi. Ma tundsin, et kõik inimesed tänaval naersid mu üle,» räägib Paris pisarsilmi. 

«Mind oleks justkui vägistatud. Ma tundsin, kuidas ma kaotasin enda hingest tüki ja sellest räägiti nii õelalt,» räägib Hilton video lekkimisest.

Video lekkis ilma Paris'e nõusolekuta ning ilmselgelt seda naine ei soovinud. Loodetavasti on Paris saanud peale pikki aastaid loole vajaliku lõpu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles