Rase naine saatis terve perekonna pikalt, kuna nad naersid lapsele valitud kummalise nime üle (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: PA images/Scanpix

Interneti on pöördesse ajanud üks tulevane ema, kes on otsustanud oma sündimata lapsele anda ennekuulmatu nime. Naine kirjutas Facebooki vihase postituse, milles saatis pere ja sõbrad, kes nimevalikut kritiseerinud on, sõnu valimata kuu peale.

Lapsele nime valimine on alati keeruline ülesanne, ent üks naine suutis sellega vihale ajada terve suguvõsa, kirjutas Mirror. Tulevane ema kirjutas sel teemal Facebookis vihase postituse, mis on nüüd läinud kulutulena liikvele Redditis.

Naine kutsus sõbrad ja perekonna Facebookis oma tulevase lapse katsikule, ent negatiivne tagasiside pojakese nime osas sundis ta oma plaanides korrektuure tegema. Postituses andis tulevane ema teada, et tähtis sündmus jääb sellisel kujul ära ning ta korraldab oma «tõelistele sõpradele» eraldi ürituse.

Nimelt olevat naise sõnul terve perekond nimevaliku maha laitnud ning isegi spekuleerinud, et naine mõtles nõnda veidra nime välja purjuspäi. Otseloomulikult pidi tulevane ema katsiku külaliste nimekirjas parandusi tegema, kuna tema sõnul olevat esialgu kutsutud lähedased tema sündimata lapse kohta «p*ska ajanud».

Lapseootel naine kirjutas vihases postituses, et ei mõista, kuidas saavad sõbrad ta sündimata last hukka mõista. «Mis teil viga on?» kirjutas ta otsekoheselt. Samuti väitis naine, et lähedased on tema kohta levitanud kuulujutte, mis ei vasta sugugi tõele, ning sellegi põhjuseks pole muud kui tulevase lapse nimi.

Postituses kinnitas naine, et kavatseb lapse nimeks panna Squire Sebastian Senator. Squire tähendab eesti keeles mõisahärrat ja senator muidugi mõista USA riigiametnikku senaatorit. «Kui vaadata meie pere sugupuud, on suguvõsas olnud nii mõisnikke kui senaatoreid,» selgitas naine kummaliseks peetud nimevalikut.

Vihane naine eitas ka varianti, et ta on hull või vaimselt ebastabiilne, samuti lükkas ümber kuulujutud, et oli nime valides purjus. «Te ei saa sundida mind ümber mõtlema. Squire Sebastian Senator ei ole ta täisnimi, vaid eesnimi, ning just nii teda kutsuma peabki. Hüüdnime ma talle panna ei luba,» selgitas tulevane ema.

Naise arvates sümboliseerib nimi jõukust ja edu. «Mu poja enesekindlus ei kannata selle all, et tal on ebatavaline nimi. Vastupidi, ta on hoopis erakordne!» lubas naine ning arvas, et valitud nimi algatab revolutsiooni, kuna on palju parem kui igavad nimed, näiteks Brian.

«Käige kõik p*****, võltsperekond, te ei saa mu lapse elust osa, kuna te mõistsite teda hukka,» andis tulevane ema konkreetselt teada. Redditis on postitust kommenteerinud üle 3000 inimese ning ka seal mõistetakse kummalist nimevalikut hukka, arvates et õnnetut poissi pilgatakse terve elu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles