Pildid ja video: Ivo Linna esitles topeltplaati, millel kõlavad unustatud ja unustamatud palad nooruspõlvest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti armastatuim laulja Ivo Linna esitles täna Tallinnas Solarise keskuse Apollos uut topeltplaati ning võttis koos Antti Kammistega ka laulu üles. Vaata videot ja galeriid ürituselt!

Novembri lõpus möödus viiskümmend aastat päevast, mil laiemale publikule veel täiesti tundmatu Ivo Linna esimest korda telestuudios mikrofoni ette astus. Toona ei teadnud ilmselt ei tema ise ega keegi teine, et alguse on saanud uskumatult särav ja tublisti üle poole sajandi kestev teekond, tutvustatakse duubelplaati Laseringis.

Mõistmaks, millest saab alguse ühe erakordse laulja karjäär, on iseäranis põnev heita pilk tema noorusesse ning kuulata esimesi salvestusi, mille noorusliku siiruse ja vahel ehk kohmakavõitu esituse tagant kumab ometi kõrvaga kuuldav lubadus tulevasteks mehetegudeks.

Nii ongi topeltplaadile «Unustatud ja unustamatu noorus» koondatud salvestused aastaist 1968–1975, mis esmakordselt hoolikalt taastatuna ja remasterdatuna annavad suurepärase võimaluse jälgida, kuidas algajast Ivo Linnast kujunes mõne aastaga huvitav ja mitmekülgne laulja, kes 1975. aastal Apelsiniga liitudes pälvis kiiresti väga laialdase tuntuse ja tunnustuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles