Unistuste töö? Reisimise ja pildistamise eest makstakse fantastilist kuupalka

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Jõukas Suurbritannia pere otsib isiklikku fotograafi, kes koos nendega reisiks ja nende puhkuse hetked pildile jäädvustaks.

Fotograafi soovitakse palgata vähemalt 12 kuuks. Sobiv kandidaat peab kogu aasta vältel olema valmis teele asuma vaid paaripäevase etteteatamisega. Pere puhkusereisid algavad Suurbritanniast ning võivad kesta kuni kolm kuud. Lisaks hoiatab pere, et tööpäevad on pikad − kuni kümme tundi päevas. Siiski garanteeritakse töötajale haigushüvitis ja 30-päevane puhkus, vahendab Lonely Planet.

Ka teised töötingimused on suurepärased. Pere katab fotograafi reisi-, toidu- ja majutuskulud, lisaks on uue töötaja aastapalk 80 000 naela (umbes 88 488 eurot). Fotograafil on võimalik osa võtta maailmakuulsatest sündmustest, näiteks Mardi Gras pidustustest New Orleansis, Rio de Janeiro karnevalist ja Vormel 1 etappidest. Töö viib fotograafi nii Euroopasse, Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse kui ka Austraaliasse.

Sobivalt kandidaadilt oodatakse viieaastast töökogemust. Huvilised peavad valmis olema ka põhjalikuks taustakontrolliks ning terve nädalavahetuse vältavaks intervjuuks, kuna pere soovib testida, kas nende ja tööle kandideeriva fotograafi vahel tekib sobiv keemia. Kandideerida saab siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles