Deana Noop elust juutuuberina: kui teha seda, mis sulle endale meeldib, siis sa ei tee midagi valesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Deana Noop rääkis Elu24-le antud intervjuus oma tegemistest juutuuberina ja mis talle selle juures meeldib.

Noor kaunitar Deana ütles, et ta ei ole YouTube'is teab mis kaua ise sisuloojana tegutsenud. «Eesti keeles olen ma videoid teinud natuke üle aasta, aga inglise keeles enne seda vist umbes kolm aastat,» selgitas Deana.

24-aastase Deana jaoks sai elu juutuuberina alguse suht ebatavalisel moel. «Ma leidsin Movie Maker programmi suht vara enda jaoks, ma olen vist umbes 12. Ma hakkasin seal videoid tegema ja panin slide show'sid kokku. Ja ma olen pärast seda arenenud ilmselgelt ja asi on nüüd jõudnud siiamaani, et ma teen ka endast videoid lõpuks,» sõnas juutuuber.

Kõik inimesed, kes hakkavad YouTube'i sisuloomega rohkem tegelema, teevad seda erinevatel põhjustel. Deana jaoks on asi lihtsalt selles, et talle meeldib videoid teha. «Muidugi ka see, et fännidel saab tagasisidet. See annab väga palju juurde,» lisas Deana.

Deana soovitas tulevastel juutuuberitel videoid tehes jääda iseendaks. Tema teeb videoid, kuna see talle meeldib, mitte selleks, et sellega tuntuks saada. «Tee seda lihtsalt õigetel põhjustel,» ütles ta.

Noop tõi välja, et tema tegevuse juures on üheks negatiivsemaks aspektiks kindlasti asjaolu, et mida rohkem inimesi teda teab, seda suurem on võimalus, et ta kõikidele ei meeldi. 

«Kui teha seda, mis sulle endale meeldib, siis sa ei tee midagi valesti. Kui see kellelegi liiga ei tee, siis sa ei peaks seda häbenema,» ütles Deana Noop lõpetuseks. 

Vaata ka videointervjuud Deanaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles