Läheb rajuks peoks: Must Hunt ja Bourbon Sugar annavad ühise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokibänd Must Hunt 2018.
Rokibänd Must Hunt 2018. Foto: Promopilt

Uus kuum rokkbänd Must Hunt väisab sel reedel esimest korda Pärnut ning annab kontserdi kultuuriklubis Tempel, kaasas Noortebänd 2018 finalist Bourbon Sugar.

Must Hunt on uus tormituul Eesti rokkmuusikas ja annab esimest korda Templis live kontserdi koos Noortebändi finalistiga Bourbon Sugar.

Rokibänd Must Hunt 2018.
Rokibänd Must Hunt 2018. Foto: Promopilt

Emakeelset rasket rock muusikat ei kuule just iga päev ja eriti tugeva naisvokalistiga. Laura Prits aka miss Ziggy Wild on aga Musta Hundi solistina ennast tõestanud juba suurtematel lavadel. Trummidel hundikarja raudvara Atso, soolokitarril Brad ning bassil ja kitarril Toomas ning Simo.

Musta Hundi trummar Marko Atso kinnitab: «Anname reedel Pärnus korraliku adrenaliinilaksu, kutsusime kaasa ka vähemalt sama energilise ja vinge bändi, Bourbon Sugari.»

Paljud tuntud muusikud kokku toonud ansambel Must Hunt avaldas möödunud suvel esimese albumi «Ei allu!».

Mustale Hundile eelneb originaalses psühhedeeliaga maitsestatud rock n' rolli kastmes ligunenud kollektiiv Bourbon Sugar, kes oma soundiga viivad sind tagasi 70ndate aastate Ameerikasse. Bänd on saanud oma mõjutused kollektiividelt Led Zeppelin, Queen, Jimi Hendrix ja Wolfmother.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles