Vaata videot: «Hommiku» saatejuht Piret arvas, et saade on juba kolinud õhtusse «Mis ma teen siis? Lähen magama tagasi või?»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tuli teade, et Kanal 2-e hommikuprogramm kolib uuest aastast õhtusse aega. Saatejuht Piret Laos oli jäänud aga infosulgu ja oli mures, sest ei teadnud mida edasi teha ja mis kell ta nüüd ärkama peab.

Kanal 2 käivitab uue telehooaja tuues argipäeviti eetrisse pooleteise tunni pikkuse meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse «Hommik!» saate meeskond.

Täna hommikul tervitas Piret kaassaatejuhte Robert Rooli ja Jüri Butšakovi videoga, kus teatab, et ta ei teadnudki saate õhtusse kolimisest midagi ning oli segaduses, et mida edasi teha.

«Vaatasin eilseid lehti, sest mul eile ei olnud kuidagi aega. Nüüd loen, et «Hommik kolib õhtusse». Te sellest teadsite midagi või?» räägib Piret videos.

«Täitsa kreisi ju! Mis ma nüüd teen siis? Lähen magama tagasi või?»

Tegelikult oli tegemist lavastatud videoga ning Piret lisas: «Uuest aastast kolime kogu meeskonnaga õhtusse. Ma kinnitan teile, et me võtame kaasa kogu oma energia, sära ja võib-olla keerame vinti veel juurdegi.»

Uuel aastal alustab meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse hommikuprogrammi «Hommik!» meeskond.
Uuel aastal alustab meelelahutusliku otsesaate «Õhtu!», mida hakkab vedama praeguse hommikuprogrammi «Hommik!» meeskond. Foto: Kanal 2/ «Õhtu!»

Eesti Meedia telekanalite juhi Rait Killandi sõnul tõestas «Hommiku!» meeskond end kiirelt äärmiselt säravate tegijatena ning paljude televaatajate soovil saab alates jaanuari keskpaigast neid esmaspäevast reedeni näha igal õhtul kell 20.00 eetrisse minevas uues otsesaates «Õhtu!».

«Eesti telemaastikul erakordne. Just otse-eeter oma realistlikkuse ja ettearvamatusega pakub televaatajatele parimat meelelahutust,» rääkis Killandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles