Pisarakiskuja: bändikaaslase kaotanud Tallinna noorteansambel avaldas liigutava muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarristi ja laulja kaotanud noortebänd ToBi andis välja muusikavideo.
Kitarristi ja laulja kaotanud noortebänd ToBi andis välja muusikavideo. Foto: Kuvatõmmis videost

Augusti alguses kitarristi ja laulja kaotanud Tallinna noortebänd ToBi andis välja laulu, mis jäi lahkunud bändikaaslase viimaseks salvestiseks. Loole vändati ka muusikavideo, milles meenutatakse varalahkunud sõpra.

Tallinna Inglise kolledži õpilasesindus andis augustis teada, et lahkunud on 17-aastane gümnaasiumiõpilane ja muusik Miikael Ainla. «Jääme teda mäletama kui koolikaaslast, kes suutis alati kõiki oma naljade ja sõbralikkusega naeratama panna,» kirjutati Facebookis.

Nüüd on noortebänd ToBi ehk The Orthodox Basterds Institution andnud välja video loole «Came Too Early To Get Close», mis jäi ainsaks koos varalahkunud kitarristi ja lauljaga salvestatud lauluks. Muusikavideo valmis pärast Ainla surma.

«Selle laulu kirjutas Miku ja peale selle ei jõudnud me koos midagi salvestada. Sellel salvestisel võime kuulda ta mahedat vokaali ja ta mängis trumme, kuigi ta oskas samuti ka igat teist pilli maailmas,» andsid bändiliikmed Youtube'is teada ning avaldasid lootust, et kuulajad poetavad langenud kangelase auks ka pisara.

Lisaks kuuluvad noortebändi luuletaja Jürgen Rooste tütar Hõbe Ann Rooste, näitleja Martin Veinmanni poeg Matthias Veinmann ja Marleen Elisabeth Must.

Vaata muusikavideot, millega varalahkunud bändikaaslast mäletama jäädakse:

Varalahkunud Ainla mängis René Vilbre lavastatud 2013. aasta lastefilmis «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus» üht noortest peaosalistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles