44 aastat vanema filmitähega abiellunud vene kaunitari alastipilte näidati teletipptunni ajal otse-eetris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitalina Tsõmbaljuk-Romanovskaja alastipilte näidati teles.
Vitalina Tsõmbaljuk-Romanovskaja alastipilte näidati teles. Foto: Kuvatõmmis saatest

Ukrainas sündinud kaunitar Vitalina Tsõmbaljuk-Romanovskaja on peamiselt meedia tähelepanu alla sattunud, kuna abiellus 44 aastat vanema filmitähega. Nüüd on naine kistud aga järjekordsesse skandaali, kuna tema alastipilte näidati populaarses Vene telesaates.

Kiievis sündinud 39-aastane (või teistel andmetel 40-aastane) pianist Vitalina Tsõmbaljuk-Romanovskaja abiellus mõne aasta eest Nõukogude Liidu lava- ja filmitähe Armen Džigarhanjaniga, kes oli tolleks hetkeks oma eelmise naisega olnud abielus kauem kui Vitalinal vanust. Nüüdseks on paar skandaalide saatel lahku läinud.

Ukraina verd vene kaunitar on nüüd aga jälle tähelepanu all, kuna saatejuht Andrei Malahov näitas populaarses teleprogrammis «Прямой эфир» (tõlkes otse-eeter) pilte, kus naine poseerib ihualasti. Saade polnud eetris aga öötundidel, vaid televisiooni tipptunni ajal, mil vaatajaid telerite ees kõige rohkem. Vanusepiirangut saatel polnud.

Kaebuste korral võivad telekanalit oodata ees kõrged trahvid.

Vaata pilte, mida otse-eetris näidati:

Foto: Kuvatõmmis saatest
Foto: Kuvatõmmis saatest
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles