Briti rokkar Peter Murphy visati ta enda kontserdilt välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Murphy
Peter Murphy Foto: Carsten Thesing / imago/Scanpix

Briti rokkar Peter Murphy esines koos oma bändiga Bauhaus Rootsis Stockholmis Naleni meelelahutuskeskuses, kuid see lõppes muusiku väljaviskamisega.

61-aastase muusiku 12. detsembri esinemine kulges hästi, kuid natuke aega enne lõppu vedas tehnika alt ja see vihastas britti, teatab aftonbladet.se.

Murphy muutus agressiivseks, hakkas asju lõhkuma ja kuulajaid veepudelitega loopima. Ta ründas ka rootslastest tehnikuid ja oma meeskonna liikmeid.

Peter Murphy
Peter Murphy Foto: Carsten Thesing / imago/Scanpix

Üks pealtvaataja sai muusiku rünnakus vigastada ja ta viidi haiglasse.

Kontserdi turvameeskond toimetas Murphy lavalt ära  ja tal paluti hoonest lahkuda. Muusik alguses läkski, kuid siis tuli uuesti lavale, kus ta taas oma viha kohal olnute peal välja elas. Osa rahvast arvas, et muusiku hullumeelne käitumine on osa etendusest, kuid kui asi väga vägivaldseks läks, saadi aru, et see ei ole nii.

«Lõpuks ähvardas ta kõik õhku lasta ja siis langetasid turvajad otsuse ta kontserdimajast välja visata. Muusik oli edasi vägivaldne, üritades lüüa kõiki, kes ta teele jäid. Turvajatel õnnestus Murphy lõpuks ta autosse panna ja teda jäid seal valvama ta meeskonna liikmed,» sõnas turvajate esindaja.

Peter Murphy
Peter Murphy Foto: Carsten Thesing / imago/Scanpix

«Peter Murphy ja ansambel Bauhaus ei esine enam kunagi Naleni meelelahutuskeskuses,» teatas Naleni pressiesindaja Jenni Monie.

Naleni keskus tegi politseil juhtunu kohta avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles