Julia Robertsi augud lähevad aastatega paremaks? Ajalehe kirjaviga ajas interneti pöördesse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts.
Julia Roberts. Foto: AFP/SCANPIX

Kirjavigu tuleb ette ka parimatel, kuid sugugi mitte tihti ei muuda need loo tähendust nõnda kardinaalselt kui seekord. New Yorgi kohalik ajaleht avaldas intervjuu näitlejanna Julia Robertsiga, kuid ajas sealjuures segamini rollid ja augud.

Eelmisel laupäeval andis ajaleht The Post-Journal välja intervjuu tuntud näitlejanna Julia Robertsiga, kes rääkis rollidest uues filmis «Ben is Back» ja Amazoni telesarjas «Homecoming». Tähelepanu pälvis aga hoopis loo pealkirjas olnud suur kirjaviga, millega vahetati sõna «rollid» (roles) kogemata «aukude» (holes) vastu. Seega kuulutati pealkirjas, et näitlejanna augud lähevad aastatega aina paremaks, vahendas The Sun.

Õnnetu näpuviga läks internetis kulutulena liikvele ning ei aidanud ka see, et ajaleht veast teavitas ja seda parandada üritas. Intervjuus rääkis äsja 51-aastaseks saanud naisnäitleja sellest, kuidas rambivalguses ja sotsiaalmeedia ajastul väärikalt vananeda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles