Salapärane võõras päästis noore ema elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ei oleks olnud salapärast võõrast, siis Charley Willsi poleks praegu elavate seas
Kui ei oleks olnud salapärast võõrast, siis Charley Willsi poleks praegu elavate seas Foto: Facebook

Endalt elu võtta püüdnud noor ema avaldas, kuidas ta püüdis mitmekorruselise parkla otsast alla hüpata, enne seda kui salapärane võõras temast kinni haaras ja keeldus lahti laskmast.

22-aastane Charley Wills avaldas, et ta langes sügavasse depressiooni pärast seda, kui ta lõpetas vägivaldse suhte, vahendas The Sun. Noor ema avaldas, et tema madalpunkt saabus septembri lõpus, mil ta sõitis Huddersfieldis asuva mitmekorruselisesse autoparklasse, istus ääre peal ning tahtis endalt elu võtta. Aga kõik see muutus, kui naist märkas temast möödunud võõras, kes tema kõrvale maha istus ja nad koos rääkima hakkasid. Charley sõnas, et see on ainuke põhjus, miks ta praegu veel elus on ja kasvatab oma ühe-aastast poega Hugot.

Charley sõnas Examiner Live'ile: «Üks naine tuli minu juurde ja hoidis mul vöökohast kinni. Ta ütles, et lähme ja joome kuskil kohvi, kõik saab korda. Iga kord, kui ma servale lähemale läksin, haaras ta minust kõvemini kinni. Kui ei oleks olnud teda ja hiljem saabunud naispolitseinikku, siis ei oleks praegu kedagi, kes mu poja igal õhtul magama paneks.»

22-aastane Charley Wills
22-aastane Charley Wills Foto: Facebook

Iluterapeudina töötav Charley sõnas, et tema poeg elas enesetapukatse ajal koos isaga. «Ma lihtsalt ei suutnud kõige minuga toimuvaga hakkama saada. Ma kaotasin oma kodu ja paljud inimesed oma elus. Ma tundsin, et keegi ei mõista mind ja ma vajasin abi,» ütles naine.

Ta lisas: «Ma ei tundnud muud kui südamevalu. Minu vanavanemad viisid Hugo oma isa juurde ja mina sõitsin autoga 29. septembril Huddersfieldi. Ma olin selleks hetkeks otsustanud oma elu lõpetada. Ma ei tahtnud rohkem valu tunda. Ma parkisin oma auto ära, vaatasin üle ääre ning nägin inimesi mööda kõndimas, lihtsalt lootes, et keegi tuleks ja päästaks mu.»

Charley ütles, et politsei sai temast enne kinni, kui ta hüppas. Charley viidi pärast intsidenti vaimse ravi keskusesse, kuid on praegu juba ise taastumas.

Pärast Facebooki üleskutset kohtus Charley taaskord selle hea kodanikuga, kes ta elu tol septembrikuu õhtul päästis.

Charley Wills on sügavast depressioonist taastumas
Charley Wills on sügavast depressioonist taastumas Foto: Facebook

Charley: «Ma saatsin talle Facebooki koos oma poja pildiga sõnumi, et teda tänada. Ta vastas, et teadmine, et minuga on kõik korras, on talle piisav.»

Charley lisas, et ta teab nüüd, et on rohkem väärt kui ta oli vägivaldse suhte ajal.

«Ma olen ikka siin, ma hingan, ma elan ja kui inimesed ei oleks mind aidanud, siis ei oleks praegu kedagi, kes mu poega igal õhtul kallistaks,» kirjutas noor ema Facebooki.

Suurbritannias sureb enesetapu läbi inimene iga 90 minuti järel. See on alla 35-aastaste inimeste seas kõige suurem surma põhjus, edestades näiteks ka vähki ja autoavariisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles