Jõuluime on sündinud: prints William ja Kate Middleton veedavad Sussexi hertsogipaari Meghani ja Harryga jõulud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: prints William, prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge'i hertsoginna Catherine oktoobris Westminster Abbeys
Vasakult: prints William, prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja Cambridge'i hertsoginna Catherine oktoobris Westminster Abbeys Foto: Paul Grover/Daily Telegraph / PA Wire/PA Images/Scanpix

Vaatamata kuulujuttudele, teatas Kensingtoni palee, et Sussexi hertsog ja hertsoginna Harry (34) ja Meghan (37) veedavad pühad koos prints Williami (36) ja Kate Middletoniga (36), kirjutad Daily Star.

Kensingtoni Palee avalikustas, et vaenujalal olevad paarid veedavad jõulud koos, kuid ei saa kinnitada, et paarid veedavad terve pühadeaja koos.

Kuulujutud kahe paari vahelisest lõhest algasid, kui Meghan ja Harry teatasid, et nad kolivad Kensingtoni paleest välja ja punuvad pesa hoopis Frogmore'i majas Windsoris.

Kate ja Meghan on riius olnud sellest ajast, kui avalikustati, et Meghan on oma personali osas väga nõudlik ja lausa diktaatorlik.

Meghani lähedane isiklik assistent lahkust kuus kuud peale kuninglikke pulmi töölt, väidetavalt kuna ta pidi palju välja kannatama ning taluma.

Väidetavalt pani ka hertsoginna Kate Middletoni printsess Charlotte pruutneitsi kleidiproovis nutma.

«Vapustav nelik» aga proovib nädata teineteise vastu solidaarsust ning proovivad pühadeks oma erimeelsused kõrvale heita ja nautida üheskoos jõule.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle, prints Harry, prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine 2018.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle, prints Harry, prints William, Cambridge'i hertsoginna Catherine 2018. Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles