PILDID: loomaõiguste aktivistid võtsid end karusnahkade vastu protestimiseks paljaks ja katsid end verega (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loomaõiguste kaitsjad võtsid end Barcelonas turismiatraktsioonide keskel paljas, katsid end võltsverega ning juhtisid tähelepanu julmusele, mis karusnahkade tööstuses loomade vastu levib, kirjutab The Local.

Tosinad aktivistid heitsid ühiselt inimkuhja, et imiteerida loomakorjuste hunnikut, mis peale karvkatte pärast nülgimist loomadest järele jääb.

«Kui mitu elu ühe kasuka jaoks?» on kirjas Luisa Escribano (53) ja tütre Barbara (21) plakatil, mida nad kahevahel protestil hoiavad.

«Väga oluline on juhtida tähelepanu sellele, mis juhtub loomadega ja mis jääb enamasti märkamata. Nad piinlevad ja surevad farmides, kuid nende elud on minu ja minu pere jaoks olulised,» ütles Luisa.

Ülemaailmse loomaõiguste rühmituse AnimaNaturalis kohaselt, sureb igal aastal üle 60 miljoni looma, et luua kasukaid ja erinevaid esemeid nende nahkadest. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles