Naine avastas, et tema CIA agendist mees on pettur: mitmenaisepidajal on 3 abikaasat ja 13 last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmis "Son of Sinbad" 1995. Pilt on illustreeriv.
Kaader filmis "Son of Sinbad" 1995. Pilt on illustreeriv. Foto: Rights Managed / RKO / Ronald Grant Archive / Mar

Edinburghist pärit Mary Turner Thomson (53) avastas, et tema väidetavalt CIA salaagendist abikaasa on mitmenaisepidaja, kellel on 3 abikaasat ja 13 last, kirjutab Mirror.

Mary Thomson arvas, et tal on täiuslik abielu, kuni ta teada sai, et tema Ameeriklasest abikaasa liba - agendil Allen Jordan on sari - mitmenaisepidaja. Mehel on vähemalt 13 last 6 erineva naisega. 

Mary rääkis, et tema vaadates teledraamat «Mrs Wilson», vaataks ta oma elu justkui peeglist. Sari räägib sõjaaegsest spioonist ja mitmenaisepidajast Alexander Wilsonist.

«Seriaali vaadates tundub mulle, nagu räägiksid nad minu lugu,» ütles Mary Daily Recordile.

«Tutvusime Williamiga internetis kui ma olin 9 - kuuse beebiga üksikema. Ta oli väga võluv. Meist sai paar ja kaks nädalat hiljem palus ta mu kätt. Ma ütlesin sellel korral ei, kuid hiljem me kihlusime ja olime abielus neli aastat,» rääkis Mary suhtest.

«Kuus kuud hiljem jäin ma rasedaks. See oli minu jaoks suur üllatus, sest ta ütles mulle, et on viljatu,» lisas ta.

William veenis Mary't, et on CIA agent ning rääkis naisele, et peab käima «missioonidel» - tegelikult külastas ta oma teisi perekondi.

Ta isegi veenis naist maksma üle 220 tuhande euro lunaraha väidetavale väljapressijatele, kes ähvardasid Mary ja Williami lapsed röövida. «Ma arvasin, et kui me ei anna neile raha, tapavad nad lapsed. See oli alandav viga.»

Ameeriklase valed kukkusid kokku 2006. aasta aprillis, kui teine proua Jordan Maryle helistas. William sai vanglakaristuse mitme naise pidamise eest, elektripüstoli omamise eest, pettuse ja paljude teiste süüdistuste eest. 

Naine pööras halva kogemuse heaks ning kirjutas oma kogemusest best - seller raamatu «The Bigamist».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles