Südantlõhestav lugu: Suurbritannia hotell tühistas kodutute pühadeaegse broneeringu

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Suurbritannias, Kingston upon Hullis elavaid kodutuid oli ees ootamas killuke jõulurõõmu – pühadeaegne ööbimine hotellis. Hotell aga tühistas nende broneeringu.

Heategevusprojekti algataja Carl Simpson oli broneerinud Hullis asuvasse hotelli Royal Hotel 14 kahekohalist eraldi vooditega tuba, broneeringu maksumuseks oli 1092 naela (umbes 1215 eurot). Hotell tühistas broneeringu, ükski hotelli esindaja seni juhtumit kommenteerinud ei ole ning tühistamise põhjus on teadmata.

Simpsoni sõnul lootis ta korrata eelmise aasta edu, mil 28 kodutut sai ööbida Ibise hotellis kaks ööd. «Nad olid nii tänulikud. Mõni ostis oma vähese raha eest hotellipersonalile kingitusi ja üks küsis, kas ta võib tolmuimejaga toapõrandaid puhastada, et selle abil oma tänulikkust väljendada,» rääkis mees BBC-le.

Hotell pole Simpsonile raha veel tagastanud, seetõttu ei saa ta ka üheski teises majutusettevõttes broneeringut teha. «Me vajame imet,» sõnas mees.

Vajalik summa broneeringu eest tasumiseks kogunes annetuste abil. Seetõttu ei saa Simpson kindel olla, kas tal õnnestub mõnes teises hotellis sama raha eest vajalikul arvul tube broneerida.

Mees kirjutas juhtumist ka Facebookis ja tema postitust on juba väga palju jagatud. Ühtlasi inspireerib see ka teisi mõtlema, kuidas kodututele veidi jõulurõõmu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles