Pildid: Sandra Bullock säras Netflixi uue trilleri «Bird Box» linastusel kui roosinupuke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sandra Bullock (54) säras New Yorgis Alice Tully Hall'is Netflixi uue filmi «Bird Box» linastusel kui kandis punast maani rüüsitud kleiti. 

Näitlejanna hoidis värvigamma ühtlase ning sobitas oma veripunase kleidi juurde punased kontsad ning punasse huulepulga. 

«Bird Box» on Ameerika õudusfilmi sugemetega post - apokalüptiline triller, mis põhineb 2014. aastal ilmunud Josh Malerman'i romaanil ning peaosatäitjaks on Sandra Bullock, kes kehastab Malorie tegelaskuju. 

Film räägib naisest, kes oma kahe lapsega peavad kinni seotud silmadega jõudma läbi metsa ja ületama jõe, et vältida üleloomulikke jõude, mis võtavad ohvri suurima hirmu kuju ja panevad ohvri enesetappu sooritama. Filmis teevad kaasa veel ka Trevante RhodesJacki WeaverRosa SalazarDanielle MacdonaldLil Rel HoweryTom HollanderBD WongSarah Paulson ja John Malkovich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles